Cele mai frumoase fotografii de la vizita Papei la Sibiu – Una dintre ele este virală

4.546

Vizita istorică a Papei Francisc în România a lăsat în sufletele tuturor românilor mai multă bunătate. Toți pelerinii prezenți în locurile în care Sancitatea sa a mers în cele trei zile au simțit emoția unor momente, poate, unice în viață.

Toate aceste momente pline de emoție au fost surprinse în fotografii. La Sibiu, peste două mii de oameni au venit să îl vadă pe Suveranul Pontif, chiar dacă doar pentru câteva minute. Aici, chiar pe pista aeroportului, Papa i-a salutat pe sibieni, a dat mâna cu micuții și a primit flori.

Pe Aeroportul Internațional din Sibiu, Papa Francisc a fost întâmpinat și condus la avion de președintele Iohannis și de prima doamnă.

Și primarul Sibiului, Astrid Fodor, s-a aflat, duminică, la plecarea Suveranului Pontif la Roma, pe aeroport.

Prezentă la aeroport, duminică, a fost, de asemenea, Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu.

În discursul final, Papa Francisc le-a transmis românilor: „Am venit în această țară frumoasă și primitoare ca pelerin și frate, pentru a avea diferite întâlniri și pentru a făuri o punte între inima mea și a voastră. Iar acum mă întorc acasă îmbogățit, luând cu mintea locuri și momente, dar mai ales chipuri. Chipurile voastre vor da culoare amintirilor mele și vor fi prezente în rugăciunea mea. Vă mulțumesc și vă duc cu minte. Iar acum vă binecuvântez”.

Iată și fotografia devenită virală în doar câteva ore:

FOTO: Sebastian Marcovici

Sursa foto: Klaus Iohannis/Facebook, Sibiu-Pagina Oficială a Orașului/Facebook, Daniela Cîmpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu/Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi