fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO – Schimbări la Zoo Sibiu – Țarcuri noi și moderne pentru lei, tigrii și jaguari

594

Conducerea Zoo Sibiu își dorește să transforme locul într-unul modern, care să semene tot mai mult cu mediul natural al animalelor de aici. Așa că plănuiește modificări importante pentru perioada următoare. Adăposturile pentru lei, tigrii și jaguari se vor demola, iar locul lor va fi luat de unele mult mai mari și mai potrivite pentru aceste animale.

Țarcul tigrilor va fi mutat. În spațiul jaguarilor va fi amenajată o cascadă de doi metri înălțime, menită să reproducă cât mai bine mediul natural. Pasarela dintre țarcul și adăpostul jaguarilor va fi înlocuită, iar adăpostul modernizat.

Leii vor avea și ei parte de o mini piscină, iar mobilierul va fi unul specific mediului natural în care acești trăiesc.

În toate cazurile se vor monta panouri de sticlă de 3 metri înălțime, astfel ca vizitatorii să poată vedea animalele cât mai bine și în siguranță.

 

 

 

 

 

Proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru obiectivul de investitii: “Demolare constructii existente și construire adapost si tarcuri pentru lei, tigri si jaguari” Valoarea estimata a contractului este de 1.715.300,00 lei, fara TVA, compusa din: – cheltuieli pentru proiectare (elaborare tema de proiectare, studii de teren, expertize tehnice, documentatii pentru obtinerea de avize/acorduri conform certificat de urbanism, scenariu de securitate la incendiu (daca este cazul), DTAD + DTAC, PT, DE, DTOE, verificari proiect, asigurare de raspundere profesionala a proiectantului) = 51.300,00 lei ; – asistenta tehnica pe perioada de executie a lucrarilor, intocmire raport la terminarea executiei, programul de urmarire a comportarii lucrarii in timp si proiect “as-built” = 24.000,00 lei; – cheltuieli pentru investitia de baza (C + M) = 1.600.000,00 lei – organizare de santier = 40.000,00 lei; Modificarea contractului de achizitie publica, in cursul perioadei sale de valabilitate, se face in conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016. Modificarea contractului in cursul perioadei sale de valabilitate, altfel decat in cazurile si conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016, se realizeaza prin organizarea unei noi proceduri de atribuire, in conformitate cu dispozitiile legii.

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...