Bărbatul care a împușcat mortal un polițist căutat de 400 de agenți și cu dronele – Este încă liber

0 632

Individul care a împuşcat mortal un poliţist este încă în libertate, la aproape 48 de ore de la asasinat. Asta deşi forţe importante au fost mobilizate pentru prinderea lui – infractorul e căutat cu drone, elicoptere şi camere cu termoviziune.

Între timp, şeful Poliţiei Române acuză IPJ Timiş că a organizat prost misiunea în timpul căreia omul legii a fost ucis, iar ministrul de Interne, Carmen Dan, anunţă că nu va demisiona, conform Digi24.
În încercarea de a-l găsi pe individul care le-a ucis colegul, poliţiştii au organizat filtre în trafic, în zona localităţii Recaş, unde au informaţii că s-ar ascunde Ionel Lepa.
Anchetatorii cred că fugarul și-a petrecut noaptea într-o casă pentru că în podul locuinței au fost găsite mai multe urme de sânge.
Între timp, şeful Poliţiei Române critică operaţiunea în care un om al legii a fost împuşcat mortal de un urmărit internaţional pentru tâlhărie.
Chestor Ioan Buda, şeful Poliţiei Române: Acțiunea a fost organizată defectuos. Polițistul nostru de la Urmăriri l-a urmărit un kilometru, a tras mai bine de 36 de focuri.
Adevăraţii vinovaţi nu sunt la IPJ Timiş, ci în fruntea Ministerului de Intene, spun reprezentanţii sindicatelor din Poliţie, care cer demisia lui Carmen Dan.
Dumitru Coarnă – președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC): 80% din efective sunt dotate în acest moment cu pistoale Carpați model 74. Sunt situații în care polițiștii nu au nici pistol. Au doar tocul ăla, nu există armament în dotare, nici acel Carpati. Aici suntem.
Carmen Dan – ministrul de Interne: Cred că nu crede nimeni că ministrul este cel care echipează un polițist care pleacă în misiune.
Dumitru Coarnă – președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC): Această femeie trebuie să plece. Nu neapărat că am o problemă personală. Eu am o problemă cu gestionarea necorespunzătoare a acestui minister.Subfinanțarea MAI ucide la propriu, atât polițiști, cât și cei pentru care lucrăm noi.
Carmen Dan – ministrul de Interne: Dacă aș putea prin demisia mea să redau viața celui polițist, vă asigur că aș face-o fără să stau pe gânduri.
Aproape 400 de oameni ai legii îl caută pe criminalul poliţistului Cristian Amariei. Operaţiunea e concentrată pe o rază de 40 de kilometri. Se folosesc elicoptere, drone şi camere cu termoviziune.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...