fbpx

Se dau indemnizațiile pentru alegerile europarlamentare

1

Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu va efectua plata indemnizaţiilor preşedinţilor şi membrilor secţiilor de votare, ale operatorilor și informaticienilor din secțiile de votare din municipiul Sibiu începând de joi, 6 iunie, între orele 9.00 şi 16.00.

Plățile vor continua și vineri, 7 iunie, între orele 9 și 14,00. Sumele vor fi ridicate de la sediul Instituţiei Prefectului din strada Andrei Şaguna nr. 10 (parter), în baza cărţii de identitate.

Pentru municipiul Mediaș, plata indemnizațiilor se va face joi, 6 iunie, la sediul Primăriei Mediaș, din Piața Corneliu Coposu nr. 3, în interalul orar 9,30 – 14,00.

Pentru membrii secțiilor de votare din celelalte unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Sibiu, indemnizaţiile vor fi achitate la sediile primăriilor, începând de luni, 10 iunie, programul urmând a fi stabilit de fiecare primărie în parte.

Sumele necesare vor fi virate de Instituția Prefectului – Județul Sibiu în conturile primăriilor.
Plăţile se efectuează în conformitate cu HG nr. 100/2019 pentru aprobarea bugetului şi a cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019 și cu OUG nr. 6/2019.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.