Marquardt Sibiu, profit triplu în ultimul an – Afaceri de 1,56 miliarde lei

0 1.412

Subsidiara din Sibiu a grupului german de componente auto, a raportat în 2018 un profit net de aproape patru ori mai mare față de anul precedent.

Producătorul german de echipamente electronice pentru industria auto Marquardt Schaltsysteme SCS, subsidiara locală a grupului german din industria componentelor auto Marquardt, a raportat pentru 2018 o cifră de afaceri de 1,568 mld. lei (337,2 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de anul precedent, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.
Compania a realizat anul trecut un profit net de peste 83 mil. lei (17,9 mil. lei), de 3,6 ori mai mare faţă de anul anterior, arată calculele ZF.
Numărul mediu de angajaţi ai producătorului german de componente auto a ajuns anul trecut la 2.659, potrivit datelor publice. Compania Marquardt Schaltsysteme SCS a avut în 2017 afaceri totale de 1,520 mld. lei (332,8 mil. euro), un profit net de 22,8 mil. lei (5 mil. euro) şi un număr mediu de 2.874 de angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.