Noutate la Sibiu – Programări online pentru înmatriculări și radieri auto

0 1.919

Primăria Sibiu continuă programul de digitalizare a serviciilor și simplificare a procedurilor pentru cetățeni. În contextul în care se înregistrează un număr foarte mare de solicitări pentru înmatricularea și radierea autovehiculelor, Direcția Fiscală pune la dispoziția sibienilor o aplicație electronică pe site-ul www.sibiu.ro (în banda dreaptă a paginii principale)

Prin aceasta se pot programa la ghișeu pentru depunerea actelor în vederea înmatriculării și radierii autovehiculului propriu. Aplicația presupune completarea unui formular simplu cu numele, prenumele, datele de identificare ale proprietarului mașinii, adresa de email pe care să primiți confirmarea rezervării, precum și numărul de înmatriculare (dacă e cazul) și numărul de șasiu al mașinii. Veți alege apoi din calendar data și ora dorită din cele disponibile. În acest fel se va elimina aglomerația, iar timpul petrecut la ghișeu se va scurta mult.

Cetățenii care nu utilizează mijloacele electronice se pot prezenta în continuare la ghișee, 2 din 4 ghișee fiind rezervate celor care nu au programare online.

programare înmatriculări

Programul la ghișeele de înmatriculare / radiere autovehicule ale Direcției Fiscale:

Luni – Joi: 8.00 – 15.15

Vineri: 8.00 – 12.00

Actele necesare a fi depuse la dosar și formularele tip sunt disponibile pe site-ul instituției: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/serviciu/183

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...