stanescu dancila dragnea

Preşedintele executiv al PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri seară că partidul pe care îl conduc, a pierdut alegerile europarlamentare din cauza „demonizării” lui Liviu Dragnea.

Stănescu e de părere că apropiaţi ai lui Dragnea l-ar fi încurajat cu discursul antieuropean. Cu toate astea, Stănescu explică că PSD va câştiga prezidenţialele şi nu exclude varianta unui candidat din afara partidului.
„Vineri vom avea un CEx şi vom hotărî să facem – cu personalităţi din partid care vor să candideze, dar şi cu alte personalităţi din afara partidului, dacă vor să vină la noi – să facem studii sociologice să vedem cine se plasează cel mai bine. Persoana care va candida poate să fie din partid, e posibil să fie şi din afara partidului, dar se va hotărî la Congres”, a afirmat Paul Stănescu într-o emisiune la Antena 3, anunță Adevărul. Preşedintele executiv PSD a mai explicat că partidul a pierdut alegerile din 26 mai din cauza demonizării lui Liviu Dragnea şi a deciziilor din interior şi că Opoziţia „nu a venit cu nimic”.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.