Paznic înjunghiat de trei ori cu o foarfecă de către un deținut

934

Un paznic din Penitenciarul Deva a fost înjunghiat, miercuri seară de trei ori cu o foarfecă, de către un deținut. Acestea este cunoscut ca traficant de obiecte interzise în închisori.

Potrivit unor surse locale, un paznic de la Penitenciarul Deva a fost înjunghiat, miercuri seara, de 3 ori cu o foarfecă de către un deținut.
Agentul de penitenciar a fost dus imediat la spital, iar potrivit primelor informații, nu i-au fost atinse organe vitale.
Sursele citate susțin că deținutul este cunoscut ca lider al traficului de obiecte interzise în închisori.
Președintele Sindicatului Independent Vulturul din cadrul Penitenciarului Deva, Nicolae Grosu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că șeful de schimb a fost atacat și înjunghiat de 3 ori cu o foarfecă, în zona intercostală stânga, de către un deținut.
„Colegul a fost transportat la spital, a primit îngrijiri medicale. Din fericire, am aflat acum că este bine. Din păcate, cazurile de ultraj au devenit ceva cotidian în activitatea noastră, lucrătorii de penitenciar care lucrează de ani de zile cu aceste elemente violente ale societății nu au nici cea mai mică protecție legală. De multe ori, Federația Sindicatelor din sistemul penitenciar din care și sindicatul nostru face parte a solicitat modificarea legii, în sensul că dorim introducerea lucrătorilor de penitenciare în formă agravantă a acțiunii de ultraj”, a spus Nicolae Grosu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.