S-a închis restaurantul ”Taverna Racilor” din Sibiu – Patronatul vine cu explicații

0 11.607

”Taverna Racilor” este un restaurant care în București și în alte orașe din țară face furori cu preparatele din fructe de mare. A venit și la Sibiu, doar că experiența transilvăneană nu a ținut prea mult. După cinci luni restaurantul a fost închis. Deținătorii brandului ”Taverna Racilor”, spun că din lipsă de personal, însă zvonurile care circulă prin oraș îi contrazic. 

Deschiderea la Sibiu a restaurantului ”Taverna Racilor” a fost primită foarte bine. Sibienii s-au înghesuit să mănânce acolo, dar încet-încet clientela s-a împuținat. Pe Facebook au apărut foarte multe recenzii negative la adresa restaurantului, dar mai ales despre felul în care erau pregătite preparatele.
De aproape două săptămâni restaurantul care a funcționat pe strada Turnului s-a închis. Explicația patronului este simplă. ”Din lipsă de personal. În rest totul a fost excelent, dar nu am găsit personal. Am funcționat cu bucătari de la București, dar nu am mai putut să îi țin, iar aici nu am găsit pe nimeni, așa că am închis”, spune Paul Richard Nicolau.taverna racilor sibiu

Acesta mai spune că este dispus să dea în franciză ”Taverna Racilor”. ”Cine dorește să deschidă, îi oferim posibilitatea să ia în franciză”.

Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că restaurantul nu ar fi mers deloc bine, iar în ultima perioadă au fost mai multe reclamații în ceea ce privește calitatea serviciilor și în special a mâncării servită. Totul ar fi culminat cu câteva controale ale autorităților, care ar fi sancționat de altfel pe cei de la ”Taverna Racilor” pentru deficiențele constatate. În aceste condiții s-ar fi luat decizia să închidă locația din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.