Zeci de localități inundate în 16 județe – Probleme și în Sibiu

0 1.175

Pompierii, polițiștii și jandarmii au intervenit joi în sprijinul populației din 41 de localități în 16 județe afectate de inundațiile din ultimele zile, anunță Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Joi, pompierii, polițiștii și jandarmii au intervenit în sprijinul populației din 41 de localități din 16 județe în care au fost înregistrate efecte ale fenomenelor hidro-meteorologice, în prezent, fiind în desfășurare intervenții în 11 județe, respectiv Alba, Argeș, Arad, Buzău, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Teleorman, Timiș, Sibiu și Suceava, pentru evacuarea apei din casele, curțile și subsolurile clădirilor afectate.
În ultimele ore, în județele Bacău și Timiș au fost transmise două mesaje de avertizare pentru populație prin sistemul RO-ALERT.
26 de persoane au fost salvate sau evacuate din calea apelor de către angajații Ministerului Afacerilor Interne.
Au fost afectate de inundații 29 case, cinci beciuri/subsoluri, 214 curți, clădirea unei școli și un imobil aparținând unui operator economic.
Traficul rutier este blocat din cauza apei, a aluviunilor și a alunecărilor de teren pe un drum național (DN 73D/AG) și trei drumuri județene (DJ 203K/BZ, DJ 609/TM și DJ 205D/VN). Sunt afectate parțial un drum național (DN 7), un drum județean (DJ 609B/TM) și un drum comunal (DC 93/TM).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.