Paul Stănescu a demisionat din funcția de președinte executiv al PSD

338

La doar două săptămâni după ce a fost numit în funcția de președinte executiv al PSD, Paul Stănescu a demisionat.

Anunțul a fost făcut în timpul Comitetului Executiv al PSD, iar Paul Stănescu nu și-a argumentat decizia, notează Digi24. Hotărârea vine după ce Paul Stănescu s-a declarat împotriva convocării unui congres în care să se aleagă o nouă conducere a partidului până după alegerile prezidențiale din această toamnă.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri pentru a stabili data congresului şi să discute din nou despre remanierile din Guvern.

Majoritatea au declarat că un congres de alegere a președintelui trebuie organizat cât mai rapid, Marian Oprișan înaintând ca interval de timp sfârșitul acestei luni, însă alți lideri importanți consideră că ar trebui organizat după alegerile prezidențiale din toamnă.

Pe de altă parte, Niculae Bădălău susţine varianta unui congres organizat „într-o lună-două” pentru a stabili programul de campanie al prezidenţiabilul şi numele acestuia.

De aceeași părere este și Gabriela Firea, care a spus însă că nu există un conflict între ea și Viorica Dăncilă: „Așa s-a auzit pe surse. Eu nu știam că avem un astfel de conflict.”

În ceea ce privește data organizării congresului PSD, primarul general al Capitalei a spus că „graba strică treaba”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi