Primarul din Cârța către Dragnea – „Bă, omule, dă-te, bă, la o parte, ce dracu!”

1 1.105

Primarul PSD din Cârța, Cristin Magheru, este de părere că, dacă Liviu Dragnea s-ar fi retras din funcția de președinte, așa cum el înșuși l-a sfătuit, partidul nu ar fi ajuns în situația dezastruoasă din prezent, notează rfi.ro.

Primarul din Cârța crede că oamenii din PSD ar fi trebuit să-l determine pe Liviu Dragnea să-și dea demisia din fruntea partidului: „Trebuia să-i spună, să aibă curaj ca și mine, eu i-am spus atunci: bă, omule, dă-te, bă, la o parte, ce dracu, nu vezi că nu mai vrea lumea? Și pe mine, dacă nu mă mai dorește electoratul, mă dau la o parte, măi fraților, care-i problema? Peste tot sunt oameni susținuți și găști, nu vedeți cum se compune țara românească? Deci când am câștigat alegerile, m-am dus la sediul PSD și am vrut să mă implic și când vedeai cum se împart iară posturile în administrație… îți vine greață. Și toți fac la fel”, a declarat primarul pentru rfi.ro.

De asemenea, Magheru este de părere că PSD-ul a pierdut alegerile europene deoarece „anumiți oameni din țara românească au indus în mintea populației treaba cu Dragnea. Orice lucru rău era în România, Dragnea era de vină. Acum nu mai e Dragnea. Dacă Dragnea se retrăgea, la un moment dat, eu am avut o intervenție, era mai bine dacă se retrăgea, pentru că, cu siguranță, nu era așa de dezastruos”.

Pentru a ieși din criză, primarul crede că PSD-ul ar trebui să plece de la guvernare. „Din punctul meu de vedere, aș ieși de la guvernare și aș vedea de oamenii pe care într-adevăr îi poți numi oameni, nu dintr-ăștia oportuniști, care astăzi am ajuns eu, toți sunt pe lângă mine”, mai spune primarul.
Sursa: rfi.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Ionel scrie

    In locul tau…mă gherule, m -as abține , că sunteți identici.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...