VIDEO Miriuță după victoria de la Cluj – „Am reușit o victorie meritată. E un meci câștigat de băieți!”

0 687

Vasile Miriuță, spune că are în continuare emoții în ceea ce privește rămânerea lui FC Hermannstadt în Liga 1 și a lăsat de înțeles că după returul barajului va pleca în Ungaria, la Kisvarda, locul 9 din 12 din prima ligă maghiară.

Știam că va fi o partidă dificilă. Nici noi, nici ei nu ne-am dorit să riscăm. Un gol conta mult azi. Voiam să nu luăm gol. A fost un public fantastic. Te simți fotbalist cu 23.000 de spectatori. Am reușit o victorie meritată. E un meci câștigat de băieți.
Trebuie să avem mai multă grijă la Goga, că de câteva ori l-am lăsat liber. Mai avem un meci foarte greu miercuri. Ei nu mai au nimic de pierdut. Și noi avem un public fantastic la Sibiu”, a declarat Vasile Miriuță la TV Telekom Sport.

A LĂSAT DE ÎNȚELES CĂ VA PLECA DE LA Fc HERMANNSTADT
Întrebat dacă va pleca de la Hermannstadt după returul barajului, Miriuță a lăsat de înțeles că se va despărți de sibieni: „Nu Miriuță e important, ci să rămână echipa în Liga 1. Eu am în cap acum doar meciul de miercuri. După aceea vă pot spune ce voi face mai departe”.
Miriuță a primit de mai mult timp oferta, dar a decis acum să-i dea curs. Se pare că relația tensionată cu Iuliu Mureșan, directorul tehnic, ar sta la baza deciziei.
Miriuță a preluat-o pe Hermnanstadt în octombrie 2018 și se luptă acum pentru menținerea în Liga 1.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...