Iluminat public cu led în Cisnădie și Cisnădioara – Lucrările durează jumătate de an

0 339

Cisnădia și Cisnădioara vor avea de anul viitor un iluminat public performant și economic. Primăria a lansat caietul de sarcini pentru proiectarea și execuția lucrării.

Noul sistem de iluminat pe care Primăria Cisnădie îl vrea pentru cele două localități prevede înlocuirea tuturor echipamentelor de iluminat, ceea ce înseamnă stâlpi și becuri. Acesta din urmă vor fi LED-uri, pentru a economisi cât mai multă energie.

”Infrastructura iluminatului public poate fi utilizata si in scopul implementarii structurilor pentru supravegherea video a zonelor comunitare cu risc ridicat pentru producerea de infractiuni sau contraventii. In asemenea conditii, prima etapa pentru atingerea climatului de siguranta specific unei comunitati europene il reprezinta imbunatatirea calitatii iluminatului public”, este motivația Primăriei din caietul de sarcini.

Valoarea totală estimată pentru această lucrare este de 3.252.401 de lei. Durata contractului va fi de 7 luni: o lună pentru proiectare și șase luni pentru execuție.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.