crima spania

Un român în vârstă de 49 de ani şi-a ucis iubita, în Spania, apoi s-a aruncat de la etajul 5. Tragedia s-a petrecut duminică noapte la Port Saplaya, Alboraia, regiunea Valencia.

Viorel Parfene şi-a înjunghiat de mai multe ori iubita, pe Beatriz Arroyo, 29 de ani, şi a stat lângă cadavru ore în şir. Luni de dimineaţă, Bea nu a ajuns la muncă, iar şeful ei a sunat-o pe mama femeii, după ce a văzut că acesta nu răspunde la telefon. Aceasta a alertat poliţie.
“Era o fată tânără, care lucra de ceva timp aici ca şi menajeră. Mai lucra şi la un magazin mic şi cred că avea nişte ore şi la un hotel. El era bucătar, acolo.”, au povestit vecinii. Viorel şi iubita lui erau îămpreună de 7 ani, iar din 2015 se mutaseră în casa în care ea a fost ucisă, scrie levante-emv.com, citat de observator.tv.
De mai multă vremea Bea vroia să îl părăsească pe român şi să îşi refacă viaţa, dar mereu se întorcea la acesta, de frică, Sursa citată scrie că ea era o femeie firavă, mignionă, iar el un uriaş, cu aproape 30 de cm mai înalt decât ea.
Poliţia alertată de mama ibericei a venit la domiciliul celor doi şi acolo au găsit uşile închise. Când i-a văzut pe agenţi, Viorel Parfene a încercat să arunce casa în aer dând drumul la gaz, apoi s-a înjunghiat provocându-şi câteva răni superficiale, iar când poliţiştii au pătruns în casă s-a aruncat de pe balcon, de la etajul 5. A murit strivit de caldarâm.
Corpul iubitei lui zăcea pe podea în apartament şi legiştii au stabilit că fusese ucisă cu cel puţin 10 ore înainte de a fi găsit de Poliţie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu