FOTO – Moment unic la final de școală în Copșa Mică

0 428

Data de 13 iunie 2019, va rămâne în amintirea elevilor claselor a VIII-a, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică, ca o zi de neuitat, pentru că au sărbătorit împreună terminarea ciclului gimnazial şi totodată, despărţirea de „marea familie” a Şcolii Gimniaziale nr.3, care le-a fost cea de a doua casă timp de 8 ani.

Ritualul retragerii cu torțe simbolizează trecerea elevilor din ciclul gimnazial în cel liceal, fiind văzut în special la retragerea elevilor de la liceele militare, iar ideea a apărut şi la Copșa Mică în urmă cu 13 ani, când a fost organizat pentru prima dată.

DSC 0783

Evenimentul a început ca de obicei de la ora 18:00, pe o vreme caniculară, cu o interpretare de excepție a Imnului Naţional de către un grup de elevi. Proaspeții absolvenți ai claselor a VIII-a de la Copşa Mică au avut parte de momente artistice de excepție pregătite de colegii lor mai mici şi mai mari.

DSC 0597

Aceștia au prezentat diverse numere de dansuri moderne, dansuri populare, dansuri de majorete, iar la final, toţi cei prezenţi au încheiat festivitatea și anul școlar, cum altfel decât dansând pe ritmuri de muzică ușoară şi înlănțuiți într-o tradițională horă românească.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.