Lucrări la rețeaua de apă închid două străzi importante din Sibiu

0 967

Strada Moldovei va fi închisă total, iar strada Cristian parțial, pentru ca Apă Canal să poată efectua lucrări la intersecția celor două artere. 

Pe strada Cristian, la intersecție cu strada Maramureșului, se vor desfășura în următoarele zile lucrări de reabilitare a rețelei de apă, o investiție a SC Apă Canal SA. Pentru a permite desfășurarea lucrărilor, Comisia de Circulație a aprobat următoarele măsuri de gestionare a traficului:

– închiderea totală a circulației de miercuri 19, iunie, ora 8.30 până joi, 20 iunie, ora 7.00 pe strada Cristian (între strada Maramureșului și ieșirea de pe strada Munteniei) și strada Moldovei în totalitate, până la intersecția cu strada Transilvaniei; închiderea este necesară pentru efectuarea lucrărilor de săpătură în carosabil.

– în ziua de joi, 20 iunie, constructorul va reface suprafața afectată de lucrări în condiții de trafic, fără a mai fi necesare închideri ale circulației.

Șoferii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere față de aceste măsuri necesare și să aleagă rute ocolitoare pentru deplasare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...