Weekend cu evenimente de top – Începe Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

0 2.006

Se anunță cel mai călduros weekend de până acum, semn că vara e aici, pe bune. Și va fi un final de săptămână incendiar nu numai în termometre, ci și în atmosfera tipic sibiană. Începe FITS, sunt programate petreceri, evenimente de tot felul, așa că vor fi câteva zile pline. Totul e să vă organizați pentru a ajunge la cât mai multe evenimente.

Un așa final de săptămână nu poate începe în altă parte de cât la Cotton Pub. Rezidentul din Fratelli, Ruky DeeJay, cine la Sibiu să încingă platanele. Vineri va fi mega distracție în Cotton, deci nu e de pierdut niciun minut din petrecere. 62417899 2852606711476987 4726854634461724672 o

Seara de sâmbătă vine cu o surpriză în Cotton Pub. Vor veni doi super DJ, dar numele lor nu este încă dezvăluit. Dar, se știe deja că va fi distracție, așa că ar fi bine să vă rezervați un loc la 0752 268 866.

Vineri este prima zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Vor fi spectacole în tot orașul, dar și în împrejurimi. Este o ediție ce nu trebuie ratată, pentru că se anunță a fi spectaculoasă. Programul primei zile de la FITS îl găsiți AICI.

Începând de vineri, se reia seria de Concerte à la carte de la Biserica Evanghelică. În fiecare vineri, de la ora 12:20 acestea vor fi susţinute în Sacristia Bisericii Evanghelice din Sibiu, Piaţa Huet, aceasta fiind prima parte a Bisericii reabilitata complet în cadul proiectului de restaurare a monumentului istoric. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chioscul aflat în Sacristia Bisericii.

Vineri, la Muzeul Brukenthal de la ora 12:30 va avea loc inaugurarea vernisajului expoziției Arta de a dărui: Picasso, Matisse, Dali, Klimt. Detaliidespre expoziție, AICI. 

Muzeul Național Brukenthal deschide o nouă ediţie a celei mai mari expoziţii dedicată exclusiv pietrelor fine, pietrelor de podoabă, pietrelor preţioase şi cristalelor- Mineralia. Pasionaţii lumii mineralelor vor găsi sute de specii minerale în eşantioane de colecţie, roci cu fosile, meteoriţi si cristale cu forme naturale; roci sculptate şi obiecte de decor din agat, jasp, calcar, jad sau malachi. Expoziția este deschisă din 14 până în 16 iunie.strand

Vineri se deschide ștrandul din Sibiu, care e probabil cel mai așteptat moment al verii. Organizatorii au pregătit surprize pentru cei care vor veni la bălăceală zilele acestea, așa că un prim bronz e binevenit. Detalii despre marea deschidere AICI. 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.