Președintele USR Cisnădie reales pentru încă doi ani după rezultatele bune la Europarlamentare

0 668

Filiala USR Cisnădie și-a ales noul birou de conducere pentru un mandat de 2 ani. În cadrul Adunării Generale reunite pentru alegeri, membrilor filialei le-a fost prezentat Raportul de activitate al Biroului Local pentru cele 6 luni de mandat. Obiectivele asumate la înființarea organizației locale au fost îndeplinite, iar activitatea membrilor a fost răsplătită cu un scor de 29,7% la alegerile europarlamentare pentru Alianța 2020 USR PLUS.

În noua structură de conducere, mandatul de președinte al Rodicăi Velțan a fost reconfirmat, iar în Biroul Local i se alătură: Sorin Haidău, Mihaela Seușan, Liviu Coman și Iancu Ungureanu – vicepreședinți, Carmen Tobler, Andreea Zîmța, Liviu Iorgulescu și Alexandru Gheorghiu – membri.

„A fost o provocare intrarea în politică și sunt foarte bucuroasă că pot lucra în continuare cu niște oameni frumoși, onești și cu spirit civic. Avem împreună mult de muncit. Ne-am asumat obiectivul de a pregăti un program de administrare locală, care să răspundă nevoilor tuturor locuitorilor din Cisnădie, indiferent că sunt din vatră, din Cisnădioara sau Cartierul Arhitecților. Încrederea acordată în 26 mai ne responsabilizează și vom fi deschiși propunerilor venite din partea comunității. Doar împreună vom putea să schimbăm lucrurile în administrația locală. Iar scopul nostru este să arătăm că se poate face politică și altfel. Îi felicit pe colegii mei aleși în Biroul Local și știu că vom fi în continuare o echipă”, a declarat Rodica Velțan, președintele filialei USR Cisnădie.
Biroul local se completează cu organele de control, respectiv Comisia de Arbitraj formată din Anca Tătaru, Andrei Gheorghe și Victor Ungureanu și cenzorul ales al filialei: Delia Constantinescu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...