Crima care în înfiorat tot județul – Unul dintre acuzați contestă arestul preventiv

3.422

Crima din fața unui local din Mediaș, de la începutul anului, a făcut turul știrilor naționale. Trei bărbați se află în arest preventiv, acuzați de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice. Unul dintre ei însă insistă să fie judecat în libertate. 

La începutul lunii judecătorii de la Tribunalul Sibiu au prelungit măsura arestului preventiv pentru cei trei- Ioan Ovidiu Otvoș, Paul Anghel și Marius Rusu, cu toții încarcerați la Penitenciarul Aiud.

Ioan Otvoș însă a contestat decizia la Curtea de Apel Alba și a cerut să fie judecat în libertate. Judecătorii însă nu au fost de acord și au menținut starea de arest preventiv hotărâtă de colegii de la Sibiu. ”Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Otvos Ovidiu Ioan, împotriva Încheierii din ședința camerei de consiliu pronunțată la 05.06.2019, în dosarul nr. 463/85/2019/a1.5 al Tribunalului Sibiu, prin care a fost menținută măsura arestării preventive luată față de inculpat. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul Otvos Ovidiu Ioan la plata către stat a sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă.”, este hotărârea judecătorilor de la curtea de Apel Alba.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.