VIDEO FOTO – Cel mai bun dansator de flamenco din lume face senzaţie la Sibiu

0 355

Cel mai bun dansator de flamenco din lume în 2018, Jesus Carmona, este de marţi la Sibiu şi impresionează spectatorii care îi văd spectacolele. Jesus Carmona a oferit publicului prezent marţi seara, la Centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu, un spectacol memorabil, aplaudat îndelung de sutele de spectatori veniţi să vadă „Flamenco ca destin”.

A refăcut spectacolul special pentru festivalul din Sibiu

” ‘Flamenco ca destin’ e un spectacol refăcut special pentru FITS, Jesus Carmona fiind declarat cel mai bun dansator de flamenco din lume, în 2018″, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Festivalului Internaţional de Teatru (FITS), Cristina Ghinea. În acest spectacol de flamenco au impresionat publicul şase dansatori, Jesús Carmona, Ángel Reyes, Cristian García Ballesteros, Lucía Campillo, Marta Gálvez şi Inmaculada Aranda, acompaniaţi de cinci muzicieni. „Un spectacol încărcat de emoţie, pasiune şi forţă, ce va aduce în faţa publicului o noapte magică, de neuitat, alături de un mare nume al stilului flamenco”, se arată în prezentarea spectacolului. foto jesus carmona cel mai bun dansator de flamenco din lume

Cel mai bun flamenco văzut vreodată la Sibiu 

Jesus Carmona va fi prezent din nou miercuri seara, de la ora 20.00, tot la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, cu „Cel mai bun flamenco”. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

video

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...