Febra la copii e principala problemă a părinților care apelează la Peditel – 31.000 de consultații telefonice în 198 de zile

0 359

Caldura aduce, pe langa vacanta si mult asteptatul concediu, enterocolite, diaree, varsaturi, insolatie, rosu in gat sau febra.

De peste 5 ani, medicii Peditel ofera GRATUIT asistenta medicala pediatrica, non stop, telefonic, oricarui copil din Romania si Diaspora.

„Nu uitam nici de copiii de la tara, in multe situatii fara medic sau cu medic de familie o data pe saptamana. Avem 40% din populatie care traieste la tara, fara canalizare, incalzire centrala, apa curenta, transport regulat, cu spital la minim 50 km (1,500 de localitati) si complet fara niciun medic (600 comunitati)”, spun reprezentanții Peditel.

Pentru toti copiii romani, oriunde s-ar afla,medicii PEDITEL sunt GRATUIT, NON STOP la un apel distanta. peditel

In fapt, la fiecare 7 MINUTE, un copil din Romania si Diaspora este ajutat gratuit, cu calm, rabdare, empatie , dedicare si profesionalism de medical Peditel.

In primele 198 zile din 2019, peste 31.000 de copii din Romania si Diaspora au primit asistenta medicala pediatrica, gratuit, prin telefon, non stop.

5% dintre apeluri au venit din Diaspora, cele mai multe fiind din Marea Britanie, urmata de Germania si Austria, iar in top 3 judete sunt: Cluj locul 1- 32% apeluri, Bucuresti (cu Ilfov)- locul 2- 28% apeluri si Prahova si Constanta – locul 3- 8% apeluri

Principalele 5 probleme medicale pentru care parintii au solicitat sfaturi medicale echipei Peditel:
1. Febra- 29% cazuri
2. Raceala 16% cazuri
3. Varsaturi 14% cazuri
4. Diaree 12% cazuri
5. Tuse 9% cazuri

„In 2019 vrem sa ajutam 100,000 de copii”
Iunie este luna copilului si a copilariei, a zambetului si jocului fara griji. Poti ajuta si tu cu o donatie/ sponsorizare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.