Filarmonica Sibiu are oficial un nou director

0 312

După multe zbateri filarmonica sibiană are un nou director. Asta după ce Ioan Bojin a ieșit la pensie în luna martie și două concursuri pentru ocuparea postului. Candidatul care a reușit să obțină notele de trecere este Cristian Călin Lupeș. 

Postul de manager al Filarmonicii din Sibiu a rămas vacant din luna martie, de când fostul director Ioan Bojin s-a pensionat. A fost organizat un prim concurs pentru ocuparea postului, dar nimeni nu a reușit să obțină notă de trecere.

Pentru al doilea concurs s-au înăsprit cerințele. Candidații trebuie să fi avut o experiență de minim trei ani în activitate managerială sau să fi fost managerul de proiect al cel puțin două proiecte de anvergură națională sau internațională sau un proiect multianual. Bugetul fiecărui proiect trebuie să fi fost obligatoriu de minim 80.000 de lei. În concurs s-au înscris nouă candidați.

Doi dintre ei, Cristian Călin Lupeș și Iliev Ivan Lyubenov au reyșit să treacă în a doua etapă, aceea de prexentare a proiectului de management. Iliev Ivan Lyubenov a obținut nota 6,56 și a fost respins. Cristian Călin Lupeș a obținut nota 7,46 și astfel a devenit noul director al filarmonicii Sibiu.

Cristian Călin Lupeș este dirijor, muzician, și este unul dintre inițiatorii Turneului 100 x Enescu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...