Se deschide prima Școală Canadiană din Sibiu

994

Şcoala canadiană Maple Bear deschide prima franciză în Sibiu, începând cu anul școlar următor. La început, va fi implementată metodologia educațională la nivel preșcolar, iar din 2020, se va deschide și o școală, notează Ziarul Financiar.

„Am întâlnit un interes crescut în Transilvania pentru adoptarea conceptului Maple Bear şi am primit foarte multe cereri de parteneriat. Vom începe implementarea sistemului nostru educaţional cu 45 de copii din cadrul Grădiniţei Fram din Sibiu. Primul nostru partener în franciză împărtăşeşte aceleaşi valori şi pasiuni în ceea ce priveşte educaţia şi investiţia în viitorul copiilor. Suntem încrezători că adoptarea programului nostru bilingv se va derula natural, având în vedere mediul de lucru pe care l-am întâlnit acolo, bazat pe cursuri zilnice de limbă engleză şi pe strategii de predare de impact”, spune Yann Bidan, Director General al Maple Bear pentru Europa Centrală şi de Est.

Trecerea la noua metodologie de învăţare va fi asigurată de echipa Maple Bear prin programe de training şi coaching pentru personalul didactic, care vor avea loc începând cu luna august 2019 şi vor continua în septembrie şi octombrie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi