FOTO Polițiștii sibieni îl plâng pe Laurențiu – „Un om minunat, un suflet de pus la rană”

0 2.364

Polițiștii sibieni îl plâng pe colegul lor, Laurențiu Buduleci, care, joi, s-a stins din viață la doar 39 de ani. Acesta a suferit un infarct.

La Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu este doliu. Trecerea în neființă a lui Laurențiu a lăsat un gol adânc în sufletele tuturor polițiștilor. laurentiu buduleci1

„Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima regretul și durerea pe care le simțim de când am aflat trista veste că Laurențiu nu mai este printre noi. Este greu să spunem că a trecut în neființă pentru că ne simțim mereu însoțiți de zâmbetul, de ochii veseli, de jovialitatea pe care ni le oferea tot timpul.  Un om minunat, un suflet de pus la rană, lasă acum un gol imens în noi. Suntem alături de familia îndoliată și îi vom păstra vie amintirea în inimile noastre. Rămas bun, Laurențiu! De aici încolo, știm că îngerii sunt mai veseli!”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției din Sibiu.

CITIȚI ȘI: Doliu printre polițiștii sibieni – A murit fostul polițist al anului, Laurențiu Buduleci

Vă reamintim că Laurențiu Buduleci, polițist al anului de două ori, a murit, joi, la doar 39 de ani. Cel mai probabil, acesta a suferit un stop cardio respirator.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...