fits 2019
Foto Dragoș Dumitru

Weekend de foc la Sibiu. Evenimentele de la FITS, dar și petrecerile din cluburi sunt responsabile pentru asta, dar și temperaturile ridicate ce se anunță. Așa că faceți-vă programul în așa fel încât să ajungeți la cât mai multe spectacole, pentru că este ultimul weekend al Festivalului Internațional de Teatru și până anul viitor le veți duce dorul.

Friday Vibes aduce distracția vineri seara, în Cotton Pub. Johnny Damix & Cipi Hampu sunt cei care vă vor purta printre super mixaje și nu vă vor lăsa să stați prea mult jos. Muzica bună, șampania și prietenii revin sâmbătă în Cotton pentru că urmează încă o seară memorabilă. Cipi Hampu & MC Ross vor urca pe scenă, la platane. 0752 268 866 e numărul de telefon la care se pot face rezervări pentru ambele seri.

63715724 2867249556679369 1793082059338547200 n

Therme forum” revine la Sibiu, în Sala Oglinzilor de la sediul FDGR. Va explora modalitățile în care experiența fizică și virtuală a publicului de teatru modelează comunități și influențează artele spectacolului și soliditatea, durabilitatea organizațiilor noastre. Acest eveniment unic reunește arhitecți, creatori și profesioniști din domeniul teatrului, continuând o dezbatere publică începută în cadrul Forumului Therme din 2018, în vederea pregătirii proiectului și construcției unui nou centru de spectacole la Sibiu.

Festivalul Internațional de Teatru ține și în acest weekend capul de afiș al mega spectacolelor. Sunt ultimele trei zile de festival, așa că nu ratați mai nimic din ce se întâmplă în oraș. Ce au pregătit organizatorii, aflați de AICI.

fits 2019 1

Vineri, de la ora 12:20, la Biserica Evanghelică din Piața Huet are loc un nou concert din seria Concerte à la carte. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Sacristia Bisericii.

Ziua Universală a iei este sărbătorită la Muzeul în Aer Liber de vineri până duminică. Sunt pregătite evenimente culinare, culturale, iar cei care poartă ie au intrare gratuită. Mai multe detalii AICI. 

Duminică de la ora 19, Biblioteca ASTRA va fi gazda unui concert de muzică clasică. În program: Antonio Vivaldi – Anotimpurile și Johann Friedrich Fasch: Concertul pentru trompetă și orchestră în Re major. Vor interpeeta orchestra de cameră “Camerata Cibinensis” și ansamblul de alamă al Forțelor Aeriene Americane (US Air Force Academy Europe Band).

 

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns