afis

Les Arts Et Mouvants s-a asociat cu Filatura Romanofir pentru a crea în Transilvania, la Tălmaciu (Sibiu), un program de întâlniri transfrontaliere și transgeneraționale cu o dimensiune artistică, culturală, educativă, ecologică și cetățenească, într-o abundență de diversități, deschis publicului larg din 21 iunie până pe 14 iulie 2019 !

La Tălmaciu, în Fabrique RE-Evolution / FREE / France Roumanie Europe Ensemble vom vedea  Teatru, Circ, Teatru de păpuși, Dans, Concerte, Cinema, Documentare, Video, Arte plastice, Instalații, Expoziții Land Art, Textile, Creație literară, Gastronomie, Întâlniri, Banchete, Laboratoare de creație, Ateliere pedagogice, Parcursuri ecologic.

Un program GRATUIT și DESCHIS TUTUROR, oferit cu generozitate de către peste 100 de artiști, cercetători, voluntari și diverși parteneri veniți din Franța și România, din Europe și de pe alte continente, să-i întâlnească pe locuitorii din Tălmaciu, din Transilvania și pe călătorii din întreaga lume, pentru a deschide împreună frontierele limbajului și limbajul frontierelor în mijlocul unei mari sărbători a simțurilor numită FREE.

Această primă ediție, sub patronajul lui Silviu Purcărete, este concepută pe 3 principii fondatoare: „CREAȚIE / TRANSMITERE/ PARTICIPARE” și articulată pe 3 teme : VISE & FANTOME / EXILURI & FRONTIERE / FIRUL & FEMEIA.

Fabrique RE-Evolution / FREE / France Roumanie Europe Ensemble este o inițiativă concepută, elaborată și produsă de către Les Arts Et Mouvants sub direcția lui Laurent Schuh si a lui Nathalie Saïdi în asociere cu Constantin Lotrean și Filatura Rômanofir de la Tălmaciu, powered by ZEEDO.

PROGRAMUL DE DUMINICĂ

Duminică, 23 iunie
12:00 / 13:15 / 14:30 “Borcan” – spectacol culinar franco românesc pentru 30 de persoane. Regia: Delphine Bailleul și compania La Mirelaridaine
19:00 Compost – duo de circ – Keep Company (SUA-Italia) cu Luca Bernini & Abby Neuberger
20:00 Open Scene!

În fiecare zi de la ora 12:00 – Ateliere, laboratoare creative, expoziții și “Lumea este bine făcută” cu Sebastian Vlad Popa și Revista Infinitezimal

Să fim F R E E în perioada 21 iunie – 14 iulie!

Un proiect realizat în partenariat cu : Orașul Tălmaciu, Teatrul Național Craiova , Teatrul Nottara, TIFF , Unteatru, Centrul Cultural Bistrița-Nasaud, Infinitezimal,  Kjweboffice, FITE, UNARTE , ERKA Agile Communication, Lively Romania , Cfas, Comnart, Clubul franco-roumân,  Surfrider , Ora de Sibiu și hotelurile:  Hilton Sibiu, Noblesse Hôtel Sibiu și Continental Forum Sibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu