sheila

Sheila este un Golden Retriever din Buenos Aires, Argentina. Câinele a impresionat milioane de oameni după ce mass media a semnalat că acesta își așteaptă de un an stăpânul în fața secției de poliție unde l-a văzut ultima dată.

Bărbatul a intrat în sediu, dar nu a mai ieșit, pentru că a fost arestat. Asta s-a întâmplat acum un an, iar de atunci Sheila a rămas în fața secției din Veinticinco de Mayo, un mic oraș din provincia Buenos Aires, relatează tucumanalas7.com.ar.
În acest timp, ofițerii s-au atașat de Sheila și nu au lăsat-o flămândă niciodată. Între timp, și câinele s-a obișnuit cu noii prieteni, iar noaptea acceptă să doarmă în secție și chiar însoțește patrule. Dar întotdeauna se întoarce la secție pentru a-și aștepta stăpânul ei.
„Sheila a apărut în ziua în care a fost arestat stăpânul ei și nu a plecat niciodată”, a declarat comisarul Juan Jose Martini pentru sursa citată. „Credem că a urmărit mașina de patrulare. Sheila, care are 4 sau 5 ani, ne-a câștigat imediat dragostea. Astăzi face parte din familia noastră”, a mai spus ofițerul.
Acum câteva luni, Sheila a fost grav rănită după ce a fost atacată de un alt câine. Atunci, poliștii au dus-o la veterinar și au strâns bani pentru tratament și zilele de spitalizare de care a avut nevoie.
Comisarul Martini a mai spus că stăpânul ei are de executat în total 3 ani și jumătate de închisoare. „Probabil va pleca cu el și o să ne fie dor de ea. Între timp, este îngrijită foarte bine aici”, a mai spus ofițerul.

Comentariul meu

Lasă un răspuns