fbpx

Un câine își așteaptă stăpânul de un an de zile în fața unei secții de poliție

0 1.577

Sheila este un Golden Retriever din Buenos Aires, Argentina. Câinele a impresionat milioane de oameni după ce mass media a semnalat că acesta își așteaptă de un an stăpânul în fața secției de poliție unde l-a văzut ultima dată.

Bărbatul a intrat în sediu, dar nu a mai ieșit, pentru că a fost arestat. Asta s-a întâmplat acum un an, iar de atunci Sheila a rămas în fața secției din Veinticinco de Mayo, un mic oraș din provincia Buenos Aires, relatează tucumanalas7.com.ar.
În acest timp, ofițerii s-au atașat de Sheila și nu au lăsat-o flămândă niciodată. Între timp, și câinele s-a obișnuit cu noii prieteni, iar noaptea acceptă să doarmă în secție și chiar însoțește patrule. Dar întotdeauna se întoarce la secție pentru a-și aștepta stăpânul ei.
„Sheila a apărut în ziua în care a fost arestat stăpânul ei și nu a plecat niciodată”, a declarat comisarul Juan Jose Martini pentru sursa citată. „Credem că a urmărit mașina de patrulare. Sheila, care are 4 sau 5 ani, ne-a câștigat imediat dragostea. Astăzi face parte din familia noastră”, a mai spus ofițerul.
Acum câteva luni, Sheila a fost grav rănită după ce a fost atacată de un alt câine. Atunci, poliștii au dus-o la veterinar și au strâns bani pentru tratament și zilele de spitalizare de care a avut nevoie.
Comisarul Martini a mai spus că stăpânul ei are de executat în total 3 ani și jumătate de închisoare. „Probabil va pleca cu el și o să ne fie dor de ea. Între timp, este îngrijită foarte bine aici”, a mai spus ofițerul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.