Enache la reunirea FC Hermannstadt – „Ce a fost anul trecut e o performanță. Trebuie să fim mai sus!”

0 551

Noul antrenor al lui FC Hermannstadt a vorbit luni la reunirea echipei sibiene despre ceea ce își dorește să realizeze în viitorul sezon.

„Le mulțumesc celor care au fost înaintea mea la echipă și îi felicit pentru ceea ce au făcut. Cred că, pentru o echipă nou-promovată, s-a făcut performanță. Să sperăm că vom fi uniți, inteligenți și vom avea resursele necesare pentru a continua linia progresivă pe care a avut-o echipa până în acest moment. Cred că avem cam tot ce ne trebuie, resursele din cadrul echipei și din jurul nostru sunt destul de OK, oamenii participă, încercăm și noi să ne mișcăm rapid, să formăm un lot echilibrat, competitiv și să formăm o echipă care să stea în echilibru, în acest moment, în Liga 1. (…) În momentul acesta e destul de greu de spus un obiectiv clar. Suntem încă în faza de formare a unui lot. E nevoie de puțin timp, să ne cunoaștem și să știu care e potențialul echipei. În clipa asta nu pot spune un obiectiv precis, dar indiferent de ce se întâmplă, e clar că obiectivul trebuie să fie unul mai îndrăzneț decât ce s-a întâmplat în campionatul trecut. Ce a fost anul trecut, pentru mine e o performanță, dar noi ar trebui să fim mai sus. Sper să fim capabili să și realizăm asta”, a declarat antrenorul Costel Enache.FB IMG 1561395562410
FC Hermannstadt va susține primul amical din această vară sâmbătă, 29 iunie, pe Stadionul ”Municipal”, cu CSM Școlar Reșița.


Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...