Consiliul Județean Sibiu finanțează proiecte sportive – Până când se pot depune cererile

0 186

Consiliul Județean Sibiu a lansat o nouă rundă de depunere a proiectelor sportive, derulate de această dată de structurile sportive de drept public. Cei interesați să obțină o finanțare pentru evenimentele sportive pe care le desfășoară sunt așteptați să depună proiectele până în data de 8 iulie, inclusiv, la sediul instituției, str. General Magheru, nr.14, la Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Cluburile sportive din județul Sibiu, precum și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu au primit invitații din partea CJ Sibiu pentru a depune proiecte.

Proiectele declarate eligiblile vor fi afișate pe site-ul CJ Sibiu în data de 12 iulie, iar în cazul în care vor fi contestații, acestea vor fi soluționate până în 19 iulie.

Proiectele sportive și finanțarea pe care o acordă Consiliul Județean vor fi aprobate în cadrul unei ședințe de consiliu din cursul lunii iulie.

Informații suplimentare pot fi obținute telefonic, la numărul: 0269 217733, interior 128 – Serviciul Strategii și Dezvoltare Economică și Socială.

Calendarul de desfășurare a activităților de evaluare și selecție a proiectelor poate fi consultat pe site-ul CJ la adresa:  http://www.cjsibiu.ro/evenimente/in-atentia-deponentilor-de-proiecte-sportive-pentru-structurile-de-drept-public/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...