Ora de Sibiu
Știri in direct

Topul restaurantelor din România – Sunt prezente și câteva din Sibiu

2.501

Gault&Millau România a editat a doua ediție a topului restaurantelor din România. Printre acestea se află și 13 restaurante din Sibiu. Criteriile au fost dure, așa că oricine se află în acest top poate fi sigur că mâncarea lui este apreciată.

Cei care au făcut evaluările sunt persoane care cunosc foarte bine și sunt pasionate de domeniul gastronomic, au un stil de viață care le permite să călătorească și să viziteze des restaurante, atât din România, cât și din afara țării și prin urmare stăpânesc un sistem solid de referințe culinare care le permite să evalueze corect și complet o experiență culinară. Echipa locală de evaluatori este formată din cetățeni români dar și expați care trăiesc și lucrează în România.

Evaluatorii Gault&Millau din România urmează un cod strict de etică, bazat pe aceleași principii oriunde este prezent ghidul în lume:

INTEGRITATEA: Scopul evaluatorilor este de a aprecia o experiență culinară de calitate, creativă, autentică și totală din perspectiva unui client obișnuit. De aceea evaluatorii analizează restaurantele într-un context de anonimitate totală: nu își declină niciodată identitatea de evaluator în timpul sau în afara procesului de evaluare, nu interacționează cu managementul restaurantului, plătesc nota de plată ca orice client, nu cer niciun fel de favoruri personale de la restaurante înainte, pe parcursul sau post-evaluare. Astfel, evaluările sunt realizate fără niciun fel de interferență cu restaurantele, care sunt analizate într-un context normal de funcționare.

INDEPENDENȚA: Independența este una dintre valorile principale pentru Gault&Millau, prin urmare evaluatorii nu sunt afiliați comercial niciunui jucător din sectorul culinar.

RESPONSABILITATEA: Evaluatorii au o perspectivă responsabilă asupra misiunii lor și o ințelegere aprofundată a mizei pe care o are evaluarea realizată pentru poziționarea acelui restaurant, pentru clienții și potențialii clienți. Această perspectivă vine atât din aplicarea unui sistem Gault&Millau de evaluare, unic, obiectiv și recunoscut internațional dar și din valorile care le ghidează propria experiența profesională.

Din Sibiu 13 restaurante au fost introduse în acest ghid:

Restaurant                                   Bucătar șef                                         Puncte

Syndicat Gourmet                      Ioan Bebeșelea                                    12,5

Max                                                           –                                                  11,5

Old Lisbon                                Gheorghe Stancu                                    11,5

La cuptor                                    Ilie Stângaciu, Ionel Gliga                     11

Pasaj                                           Andrei Luminea                                      11

Benjamin Steakhouse                 Daniel Muntean                                   10,5

Capiscum                                                  –                                                   10,5

Hermania                                        Aurora Bodea                                       10,5

Hochmeister                                 Daniel Joarză                                         10,5

Jules Bistro                                Andra Andriuc                                           10,5

Kulinarium                                   Daniel Bota                                               10

Pardon Cafe                                   Marius Rafa                                           10

Teatro                                          Asen Asenov                                             10

 

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...