fbpx

Piața Mică se transformă din nou în plajă pentru Sibiu Sands

1.571

Cel mai „încins” eveniment sportiv al anului revine la începutul lunii iulie, în Piața Mică. Ediția cu numărul 7 a Sibiu Sands promite patru noi zile de meciuri pe nisip, o atmosferă ca pe cele mai frumoase plaje ale lumii și competiții la cel mai înalt nivel.

Piața Mică se animă și vara aceasta, pentru că se pregătește o plajă în mijlocul orașului, cu băuturi și limonade, muzică bună și cel mai fin nisip. În centrul atenției vor fi însă meciurile de volei pe nisip, care vor da cu siguranță tonul distracției și ne vor face să ne simțim ca în vacanță, la mare. Cei mai îndârjiți voleibaliști amatori, pregătiți pentru o „luptă acerbă” în nisip, sunt așteptați să dea tot ce au mai bun pe terenul de volei ce va fi amenajat la finalul săptămânii viitoare în Piața Mică.

SIBIU SANDS este o competiție deschisă sportivilor amatori, la turneu urmând să participe un număr de 24 de echipe de băieți și 16 echipe de fete. Concurenții vin majoritatea din Sibiu, fiind însă echipe înscrise și din Cluj, Chișinău, Brăila, Predeal, București, Alba, Oradea, Brașov.

IMGRS 35 of 45

Teren profesional, pregătit după specificațiile FIVB
Pentru amenajarea terenului vor fi aduși, la fel ca în fiecare an, nu mai puțin de 250 de metri cubi de nisip, în Piața Mică. Terenul respectă specificațiile Federației Internaționale de Volei, fiind construit la standarde olimpice și folosind instrumente profesionale de joc (mingi, fileu, benzi delimitare etc).
Pentru confortul spectatorilor va fi amenajată din nou o tribună de 400 de locuri și va fi construită o instalație de nocturnă pe care se vor juca o parte din meciuri, acestea făcând cu siguranță deliciul pasionaților sportului pe nisip. Ce poate fi mai plăcut decât să urmărești un meci pe nocturnă, la răcoare, în frumoasa Piață Mică?

Anul acesta, turneul se va desfășura în perioada 4 iulie – 7 iulie 2019.

Facebook: https://www.facebook.com/SibiuSands/
Site: https://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-sands

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.