Campionatul pompierilor sibieni – Cei din Sibiu au fost pe primul loc

290

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a desfășurat Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de urgență Etapa a II a pe inspectorat în Poligonul de pregătire al ISU Sibiu începând cu ora 09.00.

La acest concurs au participat subunitățile inspectoratului și anume: Detașamentul de Pompieri Sibiu, Secția de Pompieri Mediaș, Stația de Pompieri Agnita și Stația de pompieri Miercurea Sibiului – Săliște.
Lupta pentru locul I a fost una strânsă între echipele participante, antrenamentul și spiritul de echipă situându-se la cote mari . Pompierii sibieni și-au demonstrat abilităţile practice la probele: Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 m, Ștafeta 4×100 metri, şi Dispozitivul de intervenție la motopompă.

După parcurgerea probelor, echipele reprezentative ale subunităților de intervenție s-au clasat pe următoarele locuri:

  • Locul I – Detașamentul de Pompieri Sibiu;
  • Locul II- Stația de Pompieri Agnita;
  • Locul III- Stația de pompieri Miercurea Sibiului – Săliște.
  • Locul IV – Secția de Pompieri Mediaș

Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu iar câștigătorii au primit diplome, cupe și medalii.

De asemenea Locul I, ocupat de către Detașamentul de Pompieri Sibiu , a primit Cupa Transmisibilă a Competiției – ediția 2019.

Competiţia a avut ca principal obiectiv imbunătățirea continuă a pregătirii salvatorilor sibieni precum și perfecționarea timpilor de răspuns esențiali în misiunile de intervenție în situaţii de urgenţă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi