Scadere de presiune în Zona Industriala Est a Sibiului și parțial în Gușterița

0 603

Apă Canal anunță că avaria s-a produs în zona străzii Ecaterina Varga, în după amiaza zilei de luni, iar echipajele sunt mobilizate în vederea remedierii defecțiunii în cel mai scurt timp posibil.

Apa Canal Sibiu SA anunta ca din cauza unei avarii produse la conducta de transport DN 400 in zona strazii Ecaterina Varga din municipiul Sibiu, abonatii din Gusterita, zona strazilor Pinului, Podului, Drum Nou si Macazului precum si din Zona Industriala Est vor avea apa potabila la presiune redusa. Pe perioada varfurilor de consum este posibila lipsa totala a apei.
La fata locului au fost mobilizate echipe de interventie astfel incat remedierea avariei sa fie realizata in cel mai scurt timp. Se estimeaza ca apa va fi furnizata la parametrii normali marti, 2 iulie ac, incepand cu orele 12,00.
Apa Canal Sibiu va pune la dispozitia consumatorilor afectati apa menajera prin intermediul unei cisterne ce va stationa in zona strazii Pinului. De asemenea, in functie de solicitarile adresate prin Dispecerat, cisterna se va putea deplasa si in alte locatii.
Apa Canal Sibiu isi cere scuze abonatilor afectati de situatia ivita independent de dorinta sa. Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.