Altex anunță deschiderea unui nou magazin la Sibiu

2.567

Grupul Altex se pregătește să deschidă un magazin la Sibiu. Edvin Abdulachim, directorul comercial Altex spune că în viitor „vom lua în considerare şi o listare la bursă, dar nu anul acesta. Luăm în calcul şi ieşirea pe pieţe internaţionale, dar momentan ne concentrăm pe piaţa internă, vrem să avem cele mai bune servicii”, potrivit zf.ro.

Retailerul electro-IT Altex România, companie înfiin­ţată de antreprenorul Dan Ostahie cu afaceri în 2018 de peste 3,5 mld. lei şi un profit de până la 63,5 mil. lei, are în plan să deschidă până în 2020 încă opt magazine pe piaţa locală. În prezent, retailerul deţine un număr de 120 de magazine, dintre care 101 sunt sub brandul Altex şi 19 sub brandul Media Galaxy. Potrivit reprezentanţilor, patru din cele opt magazine vor fi construite de divizia imobiliară Cometex a Altex, condusă de Lilian Furtună, iar celelalte patru vor fi dez­vol­tate pe spaţii închiriate direct de către retailer.

„Noi deschidem atât spaţii proprii din grupul de firme Altex, cât şi în chirie cu diverşi dezvoltatori. În ceea ce priveşte segmentul de spaţii des­chise în chirie mai avem proiecte care se vor deschide până la finalul anului. Unul va fi în Bucureşti, unul în Târgovişte, să ve­dem dacă iese anul acesta, Târ­gu-Mureş şi Sibiu”, a spus pen­­tru ZF Edvin Abdulachim, direc­­tor comercial Altex Ro­mânia.

Sursa: Ziarul Financiar

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.