S-au mărit tarifele pentru apa potabilă și canalizarea din Sibiu

0 1.125

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că, începând cu 1 iulie ac, au fost modificate prețurile la apă potabilă, canalizare, precum și pentru diverse servicii oferite terților.

Astfel, metrul cub de apă potabilă va costa 3,61 lei (3,31 lei, fără TVA) iar cel de canalizare 2,49 lei (2,28 lei, fără TVA).

Creșterea este de 14 bani la metrul cub de apă potabilă și de 9 bani la cel de canalizare, urmând să se regăsească în facturile emise în luna august ale acestui an pentru consumurile din luna precedentă.

Majorarea tarifelor practicate de Apă Canal Sibiu S.A. a fost avizată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul 705975/16.05.2019 și aprobată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” prin Hotărârea nr. 49 din 28 iunie 2018, fiind motivată de creșterea inflației din ultimul an.

Apă Canal Sibiu S.A. continuă să aivă unul dintre cele mai scăzute tarife din țară, fiind pe locul 40 din 45 în topul tarifelor practicate de operatorii regionali din România, în condițiile în care investește consistent și constant în infrastructură și în achiziția de utilaje și echipamente destinate exploatării.

Celelalte tarife practicate de Apă Canal Sibiu S.A. pot fi consultate pe pagina web a societății, www.apacansb.ro, secțiunea ”Tarife”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.