Trupul unei fotbaliste elvețiene găsit pe fundul lacului Como din Italia

0 814

Trupul fotbalistei Florijana Ismaili, membră a echipei feminine de fotbal a Elveției și căpitanul echipei feminine a clubului BSC Young Boys din Berna, a fost decoperit la peste 200 de metri adâncime în Lacul Como. Tânăra de origine albaneză a decedat în urma unui accident la înot, după ce împreună cu o colegă, a închiriat o barcă gonflabilă în apropiere de localitatea Musso din nordul Italiei.

Ismaili a dispărut sâmbătă dimineață în timp ce înota în lacul Como. Potrivit cotidianului italian Corriere della Sera, Ismaili „a sărit în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă”. Trupul neînsuflețit al sportivei în vârstă 24 de ani a fost descoperit la adâncimea de 204 metri la trei zile de la dispariție. Echipele de căutare ale Pompierilor italieni au folosit un robot subacvatic care poate coborî până la 300 de metri, pentru a cerceta zonele mai adânci ale lacului Como

Florijana Ismaili juca pentru echipa feminină elvețiană BSC Young Boys din anul 2011 și a debutat la echipa națională feminină de fotbal a Elveției în anul 2014.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.