fbpx

Începe Obor Fest Sibiu 2019 – Patru zile de adrenalină în cel mai mare parc de distracții din Transilvania

5.338

Obor Fest cel mai mare parc de distracții din Transilvania își deschide joi porțile aducând în același loc aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele pentru 4 zile de eveniment.

Dupa succesul editiilor precedente, editia din 2019 OBOR FEST, va avea loc in perioada 04-07 iulie anuntand 4 zile de distractie, adrenalina si voie buna.

Organizatorii se așteaptă la un numar de peste 50.000 de vizitatori dornici de disracție și adrenalină în cele 4 zile de eveniment.

MG 4573

Pentru ziua de joi organizatorii au pregătit o promoție specială, astfel încât ”TE DAI PE CE VREI, DOAR CU 5 LEI!”

Pe scena de la Obor Fest vor urca ca in fiecare an atât artiști de muzică ușoară cât și artiști de muzică populară astfel: vineri LINO GOLDEN, sâmbătă DORIAN POPA iar duminică ANDREEA VULCU, RĂZVAN NĂSTĂSESCU, TRAIAN STOIȚĂ, OANA TOMOIOAGĂ, ADRIANA și MARIANA ANGHEL precum si Ansamblul Folcloric CEATA JUNILOR din Sibiu.

Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest jocuri, ateliere de creație, dulciuri, concursuri și locuri de joacă pentru copii iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.

MG 4534

Obor Fest este un eveniment pentru buzunarul tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul ca toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru ca vizitatorii de toate categoriile sociale și de vârstă să și le permită .

Obor Fest, distractie adrenalina, creativitate, energie, bucurie!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.