FOTO VIDEO Cruzime fără margini – Câine târât după o mașină pe străzile din Sibiu

4 10.710

Scene îngrozitoare ziua în amiaza mare pe o stradă din Sibiu. Un individ și-a legat câinele de mașină cu un lanț și l-a târât fără pic de milă, după el, aproape un kilometru. Animalul a scăpat datorită sibienilor care i-au sărit în ajutor, fiind extrem de revoltați la văzul unor imagini atât de crude.

Haiduc este un câine extrem de puternic și curajos. Ziua de miercuri a fost una crudă pentru el, însă astăzi se află pe mâinile unor oameni minunați care au grijă de el.

WhatsApp Image 2019 07 04 at 4.40.09 PM1

„Acesta este Haiduc (l-am botezat ad-hoc aseară în adăpost) după ce a fost târât pe șosea după o mașina vreo 700 de metri. Veți citi despre caz în presă, iar autoritățile (ăarora le mulțumim pentru intervenția rapidă) se vor ocupa de dosarul omului care a făcut asta. Nu despre asta vrem să vă vorbim, ci despre oamenii care l-au salvat pe Haiduc: copii cu bicicleta care au pedalat după mașina și oamenii curajoși care l-au blocat efectiv pe șofer. Și vrem să vă spunem și despre medicii de la Sky Vet și colegii noștri care au dat declarații și au curățat răni. Gesturile lor sunt cele care fac lumea mai bună, ei salvează Haiduci zilnic. Vă mulțumim oameni buni!”, au postat cei de la Animal Life Sibiu pe Facebook.

Haiduc

Acesta este Haiduc (l-am botezat ad-hoc aseara in adapost) dupa ce a fost tarat pe sosea dupa o masina vreo 700 de metri. Veti citi despre caz in presa, iar autoritatile (carora le multumim pentru interventia rapida) se vor ocupa de dosarul omului care a facut asta. Nu despre asta vrem sa va vorbim, ci despre oamenii care l-au salvat pe Haiduc: copii cu bicicleta care au pedalat dupa masina, si oamenii curajosi care l-au blocat efectiv pe sofer. Si vrem sa va spunem si despre medicii de la Sky Vet si colegii nostri care au dat declaratii si au curatat rani. Gesturile lor sunt cele care fac lumea mai buna, ei salveaza Haiduci zilnic. Va multumim oameni buni! ps Haiduc este in carantina in adapost si vom reveni cu vesti despre el 🙂 #ThisIsAnimalLife #Haiduc #IubesteCaUnAnimal

Publicată de Animal Life Sibiu pe Joi, 4 iulie 2019

Povestea lui Haiduc pare scenariul unui film prost. A fost salvat de cei de la animal Life, din ”mâinile„ celui care ar fi trebuit să îl îngrijească. ”Noi am primit un telefon. Am ajuns în Parcul Industrial din Șura Mică. Am aflat că cel care îl legase de mașină este un paznic de acolo. el se muta de la un punct de pază în altul. Avea mașina plină de lucruri și probabil voia să ia câinele cu el, dar nu a găsit altă soluție. Cert este că vorbea cu o seninătate…nu i se părea nimic anormal. Cățelul avea efectiv pielea luată până la carne”, povestește Cristina Niculescu de la Animal Life.

WhatsApp Image 2019 07 04 at 4.40.09 PM

Cristina povestește că bărbatul a fost oprit de cineva din localitate. ”Un domn care l-a văzut s-a pus cu mașina în fața lui. Niște copii care erau cu bicicletele în zonă i-au adus apă și au avut grijă de el. Au dat dovadă de un spirit civic extraordinar. Cățelul a fost dus de o colegă de la veterinar. Și cât l-am îngrijit noi, și acolo, Haiduc s-a comportat exemplar. E un câine extraordinar. Dacă alți câini atunci când sunt răniți atacă, din instinctul de apărare, acesta a stat liniștit cât a fost dezinfectat, bandajat….”, spune Cristina.

Haiduc acum se află în convalescență acum în adăpostul celor de la Animal Life și de ce nu, așteaptă ca cineva să îl adopte.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

4 Comentarii
 1. Uzo scrie

  50 de lei amendă și scapă … Legea isi va spune cuvântul iar

 2. Razvan scrie

  Inchisoare minim 6 luni..daca nu , legea in Romania e o curva!

  1. Ramona scrie

   2 ani fără suspendare! Și NICIODATA adoptie de animale!

 3. algfjsfds scrie

  Fereasca-te ‘Niezo sa nu aflu cum te cheama ca vin si iti rup fiecare os din corp, jeg nenorocit ce esti. O sa te mance viermii pe tine si tot neamul tau de curve ordinare, futu-ti mortii ma-tii de cacat cu ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.