bac
Foto Arhivă

Rezultatele examenului de Bacalaureat arată o răsturnare de situație în clasamentul liceelor care obțin cele mai mari medii la examene. Dacă Lazărul este mai mereu pe primul loc, de această dată Octavian Goga l-a devansat. Aici cei mai mulți elevi au obținut medii între 9 și 9,99. 

Mai exact 188 de liceeni de la Goga au reușit să obțină aceste medii. Tot Goga este pe primulo loc și la numărul de medii de peste 9,50, cu 31 de elevi care au obținut acest rezultat.

Pe locul al doilea, cu 88 de absolvenți cu medii între 9 și 9,99 se situează colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, la fel ca la mediile de peste 9,50, obținute de 26 de elevi.

De la Brukenthal 51 de elevi au note de peste 9, iar medii de peste 9,50 au obținut 14 elevi.

Liceul ”Timotei Cipariu” din Dumbrăveni și ”Gheorghe Lazăr„ din Avrig au și ele câte un elev cu note între 9 și 9,99.

Unitățile de învățământ care au un procente de promovare a examenului de 100% sunt: Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal” Sibiu și Liceul Tehnologic ”Stănescu Valerian” Tîrnava.

În această sesiune a examenului, în cele 8 centre de examinare din județul Sibiu, niciun elev nu a fost eliminat, nicio unitate de învățământ nu a avut promovabilitate 0, dar niciun candidat nu a obținut media 10.

 

 

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Goga nu va devansa niciodată Lazărul..Doar că în Goga dau bac la matematică maxim 60 de elevi pe când în Lazăr dau toți. Aici e diferența..la profile.