Raquel Drăgan, eleva cu cea mai mare notă la BAC din Sibiu: „Vreau să merg la Medicină. Nu vreau să plec din România”

0 4.772

Raquel Vanessa Drăgan este una dintre absolventele de liceu din Sibiu care au obținut cele mai mari note la examenul maturității. Tânăra era la un pas să obțină punctaj maxim, însă este fericită cu nota luată. Are planuri mari și se gândește să studieze Medicina în Cluj.

Raquel povestește cu bucurie în glas că se aștepta să obțină note mari la BAC, deoarece mereu a învățat. Nu a luat niciodată meditații și a fost atentă la școală. „Mă așteptam la o notă mare, știam că o să fie bine, pentru că am muncit toți anii aceștia de liceu și începând din gimnanziu. Știam că ceea ce am scris eu acolo și munca mea vor fi echivalate cu o notă mare. Am fost sigură pe informațiile pe care le-am scris”, povestește Raquel.

Cât despre meditații, Raquel spune că nu a avut nevoie. „Dacă esti serios și consecvent, nu sunt necesare alte ore suplimentare”, mărturisește tânăra.

Acum că pragul a fost trecut, eleva are planuri pentru studenție. Se gândește să se mute în Cluj și să studieze Medicina. Raquel a mărturisit, pentru Ora de Sibiu, că nu are de gând să se mute vreodată în străinătate și că vrea să lucreze, după terminarea studiilor, în România.

Raquel Drăgan a reușit să obțină cea mai mare notă din județul Sibiu la Examenul de Bacalaureat. Absolventă a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, sibianca a fost notată cu 9,8 la română, 10 la matematică și 10 la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, media ei finală fiind 9,93.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.