Dăncilă vrea să îl demită pe șeful CNAIR – „A blocat nejustificatr proiectul autostrăzii Sibiu – Pitești”

294

Premierul Viorica Dăncilă, a declarat că a cerut demiterea șefului interimar CNAIR, Narcis Neaga, deoarece acesta a blocat evoluția unor proiecte de la autostrada Sibiu – Pitești.

“Conducerea CNAIR a blocat, în mod nejustificat, evoluția unor proiecte și dau exemplu autostrăzii Sibiu-Pitești, secțiunea 4, care avea documentația gata din mai 2018, însă actualul management a anulat-o și mai bine de un an nu a făcut niciun demers pentru promovarea investiției”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de guvern.

“Un alt exemplu îi reprezintă secțiunile 3 și 4 aferente drumului expres Craiova Pitești sunt blocate de CNAIR, deși documentația este definitivată în din 2017. Aceeași conducere a Companiei Naționale și-a asumat termene total nerealiste și a dezinformat cu privire la stadiul și evoluția unor investiții majore. Mă refer la deschiderea integrală a circulației pe autostrada Sibiu- Nădlac, precum și realizarea a 180 de km de autostradă, până la final de an. Din acest am cerut demiterea directorului interimat CNAIR”, a mai spus Dăncilă.

Premierul avut un mesaj și pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. “Nu mai accept niciun fel de intârziere, nici din partea autorităților, nici a constructorilor, am încredere că vă veți implica în continuare”.

Viorica Dăncilă a cerut luni demiterea lui Narcis Neaga, șef interimar CNAIR.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.