FOTO Proiectil neexplodat găsit în pădure la Sărata

0 409

Alertă la Sărata într-o zonă împădurită. Un bărbat a găsit un proiectil neexplodat și a alertat autoritățile.

„Luni, 08.07.a.c., în jurul orei 15:40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost sesizat de către un cetățean, prin apel pe numărul de urgenţă 112, cu privire la existența unui proiectil neexplodat într-o zonă împădurită lângă localitatea Sărata”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Specialiștii pirotehnici s-au deplasat prompt la fața locului unde s-a efectuat cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a unui proiectil exploziv, calibrul 100 mm. proiectil isu

Pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.