Descinderi la terasele de la Lacurile Ocna Sibiului – Amenzi pentru 17 comercianți

3 2.154

În perioada 29 iunie – 8 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului și cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat ample acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului infracțional în zona de agrement a orașului Ocna Sibiului.

Activitățile s-au derulat împreună cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu și Oficiului pentru Protecția Consumatorului Sibiu.

Principalele obiective ale acțiunilor au fost cele de verificare a legalității funcționării, a modului de respectare a normelor legale de comerț, combaterea evaziunii fiscale, respectarea normelor igienico-sanitare în cadrul unităților comerciale din incinta și din zona adiacentă Lacurilor Naturale Ocna Sibiului.

Cu această ocazie au fost controlate 17 societăți comerciale și au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 75.125 lei.

Au fost constatate nereguli cu privire la legalitatea funcționarii unităților economice, nerespectarea legislației în domeniul forței de muncă, precum și cu privire la respectarea normelor igienico-sanitare de către reprezentanții agenților economici verificați.

Activitățile preventive vor continua pe întreaga perioadă a sezonului estival.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

3 Comentarii
 1. Dana scrie

  Drei-R Market SRL str. Salinelor 7 CIF 33906184 se numeste terasa unde insala la masurat bauturile alcoolice.

 2. Dana scrie

  Nu prea cred. Sambata tinerele de la terasa din stanga Lacului Rosu (balta cu namol) tzepuiau clientii la masuratorile cu tzoiul! Mergeti si vedeti :nu toarna bautura cu tzoiul pe masa, toarna in aer cu tzoiul inclinat, zice ca nu e dreapta masa si fac ramasag ca nici recipientul de masurat nu e verifucat/omologat.

  1. Dana scrie

   Drei-R Market se numeste

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.