FOTO – SIBIU SANDS și-a anunțat câștigătorii – Patruzeci de echipe au participat la turneu

0 1.063

Primul turneu de beach volleyball organizat vreodată în centrul istoric al unui oraș din România a sărbătorit weekend-ul acesta cea de-a șaptea ediție. Timp de patru zile, voleibaliști amatori din întreaga țară au luptat pentru a urca pe podiumul competiției SIBIU SANDS.

După trei zile toride, ultima zi de competiție i-a bucurat pe concurenți cu o scurtă ploaie răcoritoare, așa cum este deja tradițional la SIBIU SANDS. Evenimentul a avut parte de un public dedicat și numeros în fiecare zi, iar susținerile frenetice i-au mobilizat cu siguranță pe sportivii amatori care au jucat volei ca într-un turneu de profesioniști.sands4„După patru zile de soare și meciuri demne de echipe profesioniste, Sibiu Sands își ia la revedere de la ediția 2019, cu bucuria de a fi remarcat creșterea nivelului de joc atât la masculin cât și la feminin. Numărul echipelor participante, la un turneu dedicat exclusiv amatorilor, a fost unul foarte mare în comparație cu anii trecuți. Îi așteptăm evident și la anul și mai bine pregătiți, pentru un turneu și mai frumos. Nu putem uita că vremea buna a susținut atmosfera frumoasă în fiecare zi, participanții (direcți sau indirecți) plecând din Sibiu cu un feeling de vacanță reușită”, a spus Andrei Dinu, organizatorul SIBIU SANDS, la finalul celor patru zile de competiție.sands2Sibiu Sands a adus anul acesta în Piața Mică a orașului nu mai puțin de 40 de echipe de sportivi amatori din Sibiu, precum și din Cluj, Chișinău, Brăila, Predeal, București, Alba, Oradea, Brașov, East Grinstead, Arad, Timișoara și Buzău.
La categoria Open Feminin, echipele care au urcat pe podium au fost:
LOCUL I – Same Old Team (Negrea Alexandra și Petran Lavinia), Cluj
LOCUL II – Darby (Vasile Daniela și Petroșanu Elena), București
LOCUL III – Ex (Ceica Iuliana și Vaideanu Oana), Botoșani/BV
La categoria Open Masculin s-au remarcat:
LOCUL I – Șobolanii (Ababei Daniel și Cozonac Mihai), TM/Chișinău
LOCUL II – Amo Fruct Oradea (Holhos Adrian și Abrudan Moisa), Oradea
LOCUL III – Sevraj (Birta Cristian și Buda Alex), Oradeasands3

Teren profesional, pregătit după specificațiile FIVB
Pentru amenajarea terenului au fost aduși nu mai puțin de 250 de metri cubi de nisip, în Piața Mică. Terenul respectă specificațiile Federației Internaționale de Volei, fiind construit la standarde olimpice și folosind instrumente profesionale de joc (mingi, fileu, benzi delimitare etc).
De asemenea, a fost amenajată o tribună de 400 de locuri și a fost construită o instalație de nocturnă. Vizitatorii s-au bucurat și de preparate delicioase de la Huma și băuturi răcoritoare, disponibile la Beach Bar-ul amenajat lângă teren.
SIBIU SANDS este un eveniment organizat de Asociația Eco Sport Team.
Turneul de beach volley SIBIU SANDS este o acțiune cofinanțată de Primaria Municipiului Sibiu.
Organizatori: Eco Sport Team, Grey Projects

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.