VIDEO – Conducerea FC Hermannstadt și-a stabilit obiectivul din noul sezon. Ambiții mari pentru Birț & Mureșan

1 1.638

Președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț, și directorul executiv, Iuliu Mureșean, au vorbit joi despre obiectivele pe care cei doi și le-au stabilit. O clasare pe locurile 6-9 și Cupa României sunt dorințele celor doi. Aceștia au precizat însă că nu au fixat oficial un obiectiv și pentru antrenorul Costel Enache & co.

Birț și Mureșean nu uită greutățile prin care au trecut în sezonul recent încheiat și tocmai de aceea FC Hermannstadt a transferat în ultima lună aproape o echipă întreagă de jucători. Cei doi spun că Sibiul are acum un lot valoric mult mai bun și așteptările pot fi mai mari decât o salvare de la retrogradare.
”În play out înainte de fiecare meci ne uitam unul la celălalt și ne întrebam: oare cine o să dea gol azi? Eu sper să nu mai avem problema aceasta și să fie mai mulți jucători care să destabilizeze apărările adverse. (..) Eu personal am așteptări mari de la toți jucătorii. Cred că avem un nucleu bun în lot acum”, a opinat Iuliu Mureșan.

Obiective? Locurile 6-9 și Cupa României
Iuliu Mureșean spune că el personal are un obiectiv pe care și-l dorește îndeplinit. ”Ne ferim să spunem un obiectiv clar acum, dar vă pot spune ce am eu în gând, neoficial. Eu m-aș gândi la un loc 6-9 pentru acest sezon. Este destul de realist”, a spus acesta.

LIVE – Conferința de presă de la FC Hermannstadt înainte de începerea campionatului

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 11 iulie 2019

Președintele Teodor Birț i-a împărtășit dorința, dar spune că și Cupa României este un obiectiv important. ”Este și părea mea că putem ataca o clasare pe locurile 6-9. Este un obiectiv realizabil. De asemenea un obiectiv foarte important este Cupa României, pentru că noi am jucat o finală și ne dorim mult să ajungem din nou acolo și să încercăm să câștigăm acest trofeu”, a spus acesta.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. me scrie

    Ce transmisii proaste. Ce ce le faceti? Cu camera ascunsa?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.