VIDEO – FC Hermannstadt renunță la echipa a II-a – ”Vom colabora cu cei de la Viitorul Șelimbăr”

0 1.121

FC Hermannstadt renunță deocamdată la echipa a II-a din cauza lipsei infrastructurii și a unui teren bun de joc. Clubul sibian va trimite jucătorii ce nu vor fi reținuți în loc de Costel Enache, la nou promovata în liga 3, Viitorul Șelimbăr.

” Echipa a II-a nu o mai înscriem în campionat pentru că stăm foarte prost la nivelul infrastrcturii. Vedeți câte probleme sunt.. Avem o mare problemă cu terenurile pentru că nu avem unde juca. Am considerat că în acest an este bine să ne concentrăm pe prima echipă și pe cea de copii și juniori”, a explicat joi președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț.

CITIȚI ȘI: VIDEO – Conducerea FC Hermannstadt și-a stabilit obiectivul din noul sezon. Ambiții mari pentru Birț & Mureșan
În aceste condiții sibienii au perfectat o colaborare cu Viitorul Șelimbăr, grupare care în această vară a promovat în liga 3. Președintele clubului spune că Șelimbărul va beneficia de sprijin cu jucători pentru viitorul sezon.

LIVE – Conferința de presă de la FC Hermannstadt înainte de începerea campionatului

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 11 iulie 2019

”Vor merge jucători la Șelimbăr. Vor fi cei care nu vor prinde prima echipă, dar și jucători care anul trecut au jucat la a II-a echipă. Este o variantă. Preferăm să îi dăm celor de la Șelimbăr ca să joace acolo, din mai multe motive. În primul rând pentru că Șelimbărul este o echipă sibiană de a noastră și trebuie să îi ajutăm. Apoi vor fi aici aproape și îi vom putea vedea la joc. Va merge acolo un grup consistent de jucători acolo”, a spus joi președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț, într-o conferință de presă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.