lovit tren 2

Clipe de spaimă pentru călătorii dintr-un tren REGIO care circula vineri după amiază de la Brașov spre Sibiu. Acesta a oprit brusc în mijlocul câmpului în apropiere de Mârșa.

Motivul pentru care mecanicul a frânat așa de brusc este faptul că trenul a lovit o căruță. Aceasta nu a oprit la nivel de trecere de cale ferată, iar garnitura de tren a acroșat atelajul în partea din spate. Cel care se afla în căruță a fost ușor rănit, iar calul a scăpat și el, animalul fugind imediat după impact.
Trenul a staționat pe loc aproximativ o oră, după care, odată cu finalizarea cercetărilor polițiștilor sosiți la fața locului, s-a pus din nou în mișcare.tren lovit 3”Suntem blocați în tren. Nu ne-au lăsat să coborâm. A fost lovită o căruță”, ne-a transmis un călător aflat în trenul ce se îndrepta spre Sibiu.lovit tren 22

”SU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj Smurd și un echipaj de pompieri într-o zonă de câmp din localitatea Avrig pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat, victimă în urma unui accident feroviar dintre un tren și o căruță. ambulanta politiaBărbatul de aproximativ 45 de ani cu traumatism cranio-celebral a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital”, spun cei de la ISU.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns