Speedy Pizza – ”cea mai italienească” pizza din oraș, în viteză la tine – Comandă și Testează

0 2.826

Cine spune că nu îi place pizza, nu a încercat-o pe ultima sosită. Ați spune că o pizzerie nouă nu mai poate aduce nimic în plus față de ce există deja. Doar că Speedy Pizza de aceea s-a deschis: să dovedească contrariul. Nu doar că diferă gustul față de tot ce ați încercat până acum, dar ingredientele din care e făcută pizza aici sunt speciale. Iar modul de livrare e și el ingenios.

UPDATE: Comandă online de minim 35 Ron si folosește codul ORADESIBIU pentru a beneficia de o reducere de 10% la comanda ta. Ofertă valabilă în perioada 31.08.2019 – 01.09.2019.

Comenzi pe www.speedypizza.ro.

Produse originale italienești
Consumatorii de pizza știu cum să facă diferența între ingredientele de calitate. Cu siguranță că la Speedy Pizza își vor da seama că nu se face rabat de la acest lucru. Și asta pentru că ingredientele de bază sunt aduse din Italia, iar legumele proaspete sunt cumpărate de la producători locali. ”Pentru că este o pizzerie nouă, ne-am dorit să aducem ceva superior ofertei deja existente. Și pentru că Italia este recunoscută pentru pizza, ingredientele folosite aici sunt cele mai bune. De aceea am decis să aducem de acolo tot ceea ce e necesar. De exemplu, nu folosim salam de pizza, ci salam napoli, nu folosim mozzarella obișnuită, ci mozzarella fior di latte, care e 100% obținută din lapte, cârnați salsiccia. Diferența de calitate se observă la felul în care ingredientele se comportă în cuptor și la gust, care e foarte bun și autentic”, spune Bogdan Țețu, administratorul Speedy Pizza.speedy pizza sibiu 9

Blatul este și el 50% din ceea ce înseamnă o pizza. Degeaba ai ingrediente de calitate, dacă blatul este făcut din mixuri la cutie. Ei, la Speedy Pizza subiectul e bine pus la punct. ”Nu folosim mixaj gata preparate pentru blat. Folosim aluat care dospește între 48 și 72 de ore, făcut din făină adusă și ea din Napoli. La o cantitate de aluat pentru 60 de pizza adăugăm un gram de drojdie, ceea ce este foarte puțin. De aici vine gustul foarte bun și frăgezimea aluatului”, spune Bogdan Țețu.speedy pizza sibiu 6

Livrare super rapidă
Numele Speedy Pizza nu a fost ales întâmplător. ”Încercăm să ajungem la clienți cât mai repede posibil. Acum timpul maxim de livrare este de 25 de minute dar, chiar dacă traficul este aglomerat nu depășim 40 de minute”, este obiectivul celor de la Speedy Pizza.

Dar, și felul în care se poate da comanda este unul nou pentru Sibiu. Aceasta se poate face telefonic, dar și on line, pe site-ul pizzeriei. Dacă alegeți această variantă veți fi informați în câte minute ajunge pizza la voi. După plasarea comenzii veți primi un mail, iar de acolo veți putea urmări status-ul comenzii, zona în care se află șoferul. Tot aici veți putea apoi lăsa review-uri despre pizza și livrare.

Mai mult, comenzile se pot da și prin intermediul unei aplicații pentru telefonul mobil. Sau, ”cea mai italienească” pizza din Sibiu, se poate ridica personal de la strada Malului nr. A, complexul Mondex. Și pentru că de cum ați terminat de citit articolul mai sunt 25 de minute până veți gusta din Speedy Pizza….poftă bună!

Comandă Online sau telefonic la 0759 852 487

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...