VIDEO FC Hermannstadt a transferat 15 jucători noi – ”Lista noilor veniți nu este închisă”

0 1.246

Iuliu Mureșan, directorul executiv al FC Hermannstadt, a făcut o scurtă prezentare a jucătorilor care au fost transferați în această vară. Oficialul sibienilor spune că s-ar putea ca, dintre aceștia, să mai plece unul sau doi jucători, dar în același timp, lista nu este închisă.

Este vorba despre portarii Ionuț Pop, Cristiano și Emanuel Novo, fundașii Srdjan Luchin, Ousmane Viera, Sorin Bușu și Raul Opruț, mijlocașii Jo Santos, David Caiado, Stjepan Plazonja, Lucian Buzan, Andrei Cordea și atacanții Yazalde, Andrei Sîntean și Gabriel Debeljuh. Acestora li se adaugă Bogdan Rusu, revenit după împrumutul la Petrolul Ploiești. Oficialul clubului sibian a mai adăugat că din lot mai fac parte Alexandru Mățel, Daniel Tătar, Alexandru Dandea, Ionuț Stoica, Sergiu Popovici, Petrișor Petrescu, Răzvan Dâlbea, Lucian Dumitriu, Juvhel Tsoumou, Ștefan Blănaru, Daniel Offenbacher și Filip Jazvic.
„S-ar putea ca, dintre aceștia, să mai plece unul sau doi jucători, dar în același timp, lista nu este închisă. Ne preocupă foarte mult aducerea unui mijlocaș central puternic”, a mai spus Mureșan.
„Avem un lot echilibrat, atât ca și vârstă, sunt acei jucători cu experiență care ne vor ajuta foarte mult, jucători cu experiență în Liga 1, iar asta este foarte important. Avem și jucători tineri, care – sunt convins – nu vor fi doar de formă în echipă și vor avea un cuvânt foarte important în ceea ce înseamnă acest campionat. De asemenea, suntem echilibrați pe posturi, există soluții pe toate posturile. (…) Avem jucători care să creeze concurență, ceea ce este foarte important. Nu în ultimul rând, am tras concluziile după ceea ce s-a întâmplat anul trecut și am încercat să aducem jucători care să facă diferența, jucători care au fost doriți, dar pe care nu i-am avut anul trecut, pentru că noi la acest capitol am suferit foarte mult”, a declarat președintele clubului, Teodor Birț.

LIVE – Conferința de presă de la FC Hermannstadt înainte de începerea campionatului

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 11 iulie 2019

FC Hermannstadt debutează în noua ediție de campionat în deplasare, duminică, 14 iulie, de la ora 21:00, cu FCSB. Meciul se va disputa pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.